Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (4.64 secunde)
CODUL DE ETICA SI CONDUITA AL PSD Contine trei capitole importante: ... CRITERII DE CONDUITA SI INTEGRITATE pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii PSD pentru alegerile locale si parlamentare.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) ar putea solicita autoritatilor sa permita prestatorilor de servicii, in special companiilor de telefonie mobila, sa furnizeze informatii despre clienti Biroului de Credit, a declarat presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea.
Populatia avea restante de 702 milioane de lei la jumatatea acestui an, în crestere cu 63% fata de suma raportata de Biroul de Credit în iunie 2007, în timp ce numarul restantierilor a crescut cu 32%, conform datelor publicate pe pagina de internet a BNR.Sumele restante au crescut în prima jumatate a anului 2008 cu 22,6% fata de finalul lui 2007, când acestea depaseau 573 de milioane de lei.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, isi va consulta in aceasta saptamana partidul pentru a incerca reluarea negocierilor cu PD-L. Presedintele social-democratilor gorjeni, Florin Carciumaru, va face in aceasta saptamana un prim pas pentru a incerca reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare din filiala locala a PD-L.
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Obiectivitate, respect fata de adevar, fata de valorile democratiei, ale libertatii, ale demnitatii umane.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
"Violentele nu au servit nici manifestantilor, nici opozitiei politice, ele au servit exclusiv celor care de fapt le-au provocat si le-au facut posibile, adica a celor care detin acum puterea", a declarat ieri presedintele Traian Basescu (foto), in fata Parlamentului.
Presedintele moldovean in exercitiu, Vladimir Voronin (foto), a acuzat sambata Uniunea Europeana ca ridica o "cortina de fier" pentru a tine la distanta Republica Moldova, tara cea mai saraca din Europa, si a cerut Bucurestiului sa nu mai distribuie pasapoarte romanesti moldovenilor.
Peste 60.000 de lei din bugetul saracit de criza al municipalitatii au intrat in conturile unei firme private pentru revopsirea stalpilor de iluminat din Parcul "Nicolae Romanescu".
Presa din Rusia despre furtul focoaselor de racheta:
De la mare inaltime. Practic, de pe cea mai inalta treapta politica. ... Boc ramasese doar o perdea de fum. ... Capitala este, de la distanta, cea mai importanta reduta electorala. ... Si e la fel de evident ca Bucurestiul detine de la distanta suprematia sub aspect financiar.
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. ... In mediul urban, alegatorii au fost mai putini la scrutin, participarea fiind de 47,56%, in timp ce in mediul rural, cetatenii cu drept de vot au participat la scrutin in proportie de 69,69%.
Fostul ministru al Tineretului ar fi ales sa candideze pe listele PPDD in urma sfatului pe care l-ar fi primit de la mama sa. ... In primul rand doamna Ridzi spune ca nu a semnat acel ordin de plata de care se face vorbire.
google-analytics.com